Updates

Diçka e ngelur nga e shkuara...
Pavarësisht të gjithave akoma kemi dhe ndeshemi me instalime të vjetra dhe që për shumë arsye vazhdojnë të përdoren megjithëse e dimë që duhet të rinovohen në bazë të standardeve të ditës së sotme.

#Elektriçisti #elektrike #multimedia #networking #instalimeelektri...

Read More
Call now

Kur 2 fazë kryqëzohen dhe bëjnë kontakt duke shkrirë njëra-tjetrën.
Arsyeja; teli elektrik i hollë dhe automati me amperazh të madh.

#Elektriçisti #elektrike #multimedia #networking #instalimeelektrike #ripariminstalimesh #sistemiminstalimesh #elektricist #elektricisti #www.elektricisti.com

Call now

Rregullim i vogël.
Vendosje salvavite e cila mungonte :)
Ndërrim sigurese që nuk shkyqej :)

Klienti u këshillua që urgjentisht duhet të:
* Shtohet tokëzimi i cili mungon në të gjithë shtëpinë
*Zgjerohet paneli i siguresave
*Ndërrohen siguresat, të cilat kanë amperazh shumë të lartë
*Shtohen/Ven...

Read More

Sistemim instalimesh, ndarje e kutise elektrike dhe telefonise, zhblokim tubash elektrik dhe telefonie.

Klienti koshte probëem që 4 tuba elektrik u bashkonin në një dhe nuk nderronte dot telat e djegur, problemi u zgjidh. tani thjesht ngelet sistemimi pamor/vizual.

Faleminderit klientit që pran...

Read More

Duke rregulluar gabimet e të tjerëve...
Kur hidrauliku bën elektricitin dhe dërgon vetëm fazë tek portollamba dhe klienti ngelet pa ndricim


Services

Elektricist - Sherbime Elektrike

 • Plan Per Instalime Elektrike

 • Instalime Elektrike

 • Riparime Elektrike

 • Instalime Citofonie

 • Instalime Videofonie

 • Instalime Ndricimi

Sherbime Multimedia

 • Instalime Audio

 • Instalime Video

 • Instalime Home Cinema

 • Instalime Kamera Sigurie

 • Instalime Kompjuterike

Networking

 • Instalime Rrjeti (Internet)

 • Instalime Telefonie

 • Instalime Workstation

 • Konfigurim Interneti

 • Konfigurim Wireless


Testimonials

a month ago
(Translated by Google) professional, having finished work when I needed it, good price and very willing to solve the problem (Original) profesionist, me ka mbaruar pune atehere kur kisha me shume nevoje, cmim i mire dhe shume i gatshem per zgjidhjen e problemit
- Edmond A
4 months ago
(Translated by Google) Very professional and willing to solve any electrical problem (Original) Shume profesionist dhe mese i gatshem ti jape zgjidhje cdo problemi elektrik
- Llamentos J
4 months ago
(Translated by Google) I got a very good and fast service, with a really reasonable price. (Original) Kam marre sherbim shume te mire e te shpejte,me cmim vertet te arsyeshem.
- daniela l

Elektrike, Multimedia, Networking

Elektricist
Instalime, sherbime dhe riparime Elektrike, Multimedia, Networking

Electrician
Electrical, Multimedia, Networking installation, service and repair

Contact Us

Contact

Call now
 • 069 644 7899

Address

Get directions
Rr. "Dajti" Nd.68/1, Linzë, Dajt,
Tiranë 1040
Albania

Business Hours

Mon:7:00 AM – 10:00 PM
Tue:7:00 AM – 10:00 PM
Wed:7:00 AM – 10:00 PM
Thu:7:00 AM – 10:00 PM
Fri:7:00 AM – 10:00 PM
Sat:7:00 AM – 10:00 PM
Sun:7:00 AM – 10:00 PM
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.